Har hunden/katten FOBI for fyrverkeri?

dagliglivet23

Mange hunder og katter er redd for høye lyder. Noen utvikler fobi, og får voldsomme reaksjoner på raketter/skudd. Denne form for fobi er det vanskelig å gjøre noe med, og de “vokser det ikke av seg”.

Vi har et naturprodukt som vi har fått gode tilbakemeldinger på.  Det er herbal produkter, og de virker effektivt mot angst ved å berolige hunden eller katten. Ingen bivirkninger .

  • Scullap and Valerian Tablets – Anbefales å gis hver dag i noen uker før nyttårsaften hos dyr som har en sterk angst. Noe kortere periode for moderat eller liten grad av angst. Dosering: 1 tablett for hver 5 kg kroppsvekt. Dosen fordeles på morgen og kveld.

 

  • Organic Valerian Compound –  Hurtigvirkende (innen ca. 30 min.) dråper. Gis i munnen, eller sammen med litt mat.  Disse dråpene kan også kombineres med tablettene som en “topp” for max effekt. Dosering: Katter: noen få dråper i munnen eller sammen med mat. Kan også ta noen dråper i senga til katten, da det også kan virke beroligende.  Hunder: 1/4 teskje til små hunder, 1/2 teskje til mellomstore hunder, og 1-1,5 teskje til store hunder.