Ansatte

 

uten navnMartin Kaldahl

Daglig leder, Smådyrspesialist

Utdannet i Giessen i Tyskland,
har drevet med smådyrpraksis i alle år. Martin er fra dyrlegefamilie og var i begynnelsen stordyrpraktiker i kombinasjon med smådyrpraksis, men har i mange år nå vært fulltids klinikkveterinær. Martin har i alle år kurset seg, og gjør det fortsatt mye for å være mest mulig oppdatert i faget.

Han er offentlig godkjent smådyrspesialist med spesiell interesse for kirurgi. Av den grunn er klinikken godt utrustet for operasjoner og fungerer som henvisningsklinikk i kirurgi. Den første korsbåndoperasjon på hund ble utført ved Grong Dyreklinikk i 1978, og det er i ettertid gjennomført flere tusen leddoperasjoner i klinikken .
Som medlem fra starten av, i tilsynsutvalget for godkjenning av dyreklinikker, har Martin stor kunnskap om hvordan norske dyreklinikker drives og hvordan klinikker skal drives.
 

 

 


lindaLinda Mari Jåma.

Klinikkassistent

Heltidsansatt assistent og fast operasjonsassistent. Linda liker godt å øke sin egen kompetanse og har mange kurs bak seg.  Hun har bakgrunn fra reindrift, hest og hund. Utdannet ved Travskolan i Wången som hestepasser. Var tidligere ansatt på stor avlsstasjon for travhest i 2 år. Har selv hunder av rasene Svensk Lapphund og Australsk Terrier og Cairn Terrier, som er hennes trofaste turkamerater. Linda Mari har et medfødt anlegg for å håndtere dyr på riktig vis og er en god arbeidskollega.

 

 

 


 

astridAstrid Brauten      

Klinikkassistent

Astrid har vært tilknyttet klinikken i to perioder. Første periode var fra 1992-2000, andre periode var fra 2012 til dags dato. I mellom de to periodene benyttet Astrid tiden til å drive egen klesbutikk! Hun jobbet også på delelager for et lokalt bilverksted.  Hun har også vært hundeeier i en årrekke.

Astrid er ei meget driftig og arbeidsom dame vi setter stor pris på!

 

 

 


berit

Berit Skarland Kjøglum

Veterinær

Berit er husets stordyrpraktikker og har vært ved Grong Dyreklinikk i 10 år.Berit har i tillegg til praksisarbeidet oppgaver innenfor helsetjenesten for storfe og er tilsynsveterinær i kyllingproduksjon. I tillegg tar hun et tak i klinikken når hun er på vakt.I tillegg til jobben er hun småbarnsmor til to og ivrig trimmer på ski.

 

 

 

  

Mona Falmår
Klinikkassistent
Mona kom til oss på klinikken sommeren 2013 og er heltidsansatt. Hun begynte raskt å kurse seg, og har rukket å vært innom mange interessante tema.
Dyr, spesielt hester og hunder, er hennes lidenskap. Hun eier selv 3 hester som hun bruker i sprang/dressur. Hun har også hund som er med i stallen og på jobb hver eneste dag.
Mona har tidligere jobbet som lærer i hestefag på videregående skole, og også i administrasjonen på skolen. På bakgrunn av hennes erfaring har hun nå en stor del administrativt ansvar på klinikken.
_______________________________________________________________________________________________________________________________________
 Siv-Elin Andersen
Klinikkassistent
Siv-Elin begynte hos oss November 2016, og har 100% stilling som assistent.
Hun er som nordlendinger flest, meget blid og trivelig. Siv-Elin har i flere år jobbet i dyrebutikk, og har god erfaring med salg.
På hjemmefronten har hun både samboer og ei herlig schæfertispe som heter Qiwi.
Fritida bruker hun på turer i skog, fjell og mark. Toppturer er GØY!
IMG_0880